Kaleidoszkóp tárlatjáró - november

Írta: Muzslai Ágnes 2011. november 12. szombat, 22:34
Rate this item
(2 szavazat)

 baj.jpg - 92.02 KbAz esztergomi Kaleidoszkóp Ház novemberben is számos érdekes kiállítással várja a művészetbarátokat. A Pázmány utca 7 szám alatti ódon hangulatú házban a mai élet furcsaságait bemutató fotókiállítás nyílt november 11-én.

November havának első kiállításaként Bánkuti Georgina grafikus Másképp című tárlata nyílt meg november 4-én a Kaleidoszkóp Házban. Egy héttel később Lőrinczi Gergely fényképész különleges hangulatú fotói kerültek a kiállító terem falára. A tárlatnyitón az alkotó elmondta, hogy három évig készült a bemutatott fotósorozat, mégpedig egy olyan internetes weboldal képeiből, ahol lányok vetkőznek pénzért. „Ki fizet ezért?” teszi fel a kérdést Lőrinczi Gergely, és a képeket nézve, azt hiszem, megtaláljuk a választ.
November 18-án Turcsán István alkotásaiból nyílik tárlat, utána Rowar 17 koncert, majd 25-én Sárai Bori és Soós Károly kiállítása és könyvbemutatója várja az érdeklődőket és a tárlatnyitó után És Az Inter koncert lesz. Vasárnaponként 19 órától filmklub van a Kaleidoszkóp Házban Gerendás Bálint vezetésével.

Muzslai Ágnes

Muzslai Ágnes

Muzslai Zs. Ágnes, az egri főiskolán könyvtár-pedagógia szakos tanári képesítést szerzett, nyugalmazott könyvtáros. A kilencvenes évek elejétől jelentek meg írásai különböző helyi, megyei, országos lapokban, mint a Keresztény Élet, 24 Óra, Népszabadság, Esztergom és vidéke, 1996-tól 2003-ig a Komárom-Esztergom megyei Hírlap munkatársa, 2003-tól 2010-ig a Hídlapban olvashatták cikkeit.

Esztergom és Vidéke Folyóirat

Átkelő Folyóirat

Látogatói Statisztika

710800
Mai napMai nap90
TegnapTegnap208
A hétenA héten676
Ebben a hónapbanEbben a hónapban3993
ÖsszesÖsszes710800

Az oldalt készítette:

Elérhetőségek

Telefon: +36 30/911 49 65

E-mail: info@evid.hu

Olvasói Levelek: olvaso@evid.hu

Impresszum

Esztergom és Vidéke - Társadalmi és Kulturális Folyóirat

  • Kiadó: Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület
    Címe: 2085 Pilisvörösvár, Szent János u. 8.
    Kiadásért felelős: Ruda Gábor
     
  • Főszerkesztő: Filemon Béla
  • Szerkesztők:

               Németh Gabriella
               Szűcs Katalin
               Horváth Gáborné
               Tátyi Tibor