Újra indul a Bajor Ágost Képzőművész Kör

Írta: Muzslai Ágnes 2011. szeptember 29. csütörtök, 22:10
Rate this item
(2 szavazat)

 napt rajziskola.jpg - 86.60 KbOktóber első csütörtökétől újra indul a Bajor Ágost Képzőművész Kör. Hatvan éve, 1951–ben a Petőfi Sándor Művelődési Házban alakult meg az Esztergomi Képzőművész Kör, amelynek első művészeti vezetője Bajor Ágost, Heil Ferenc festőművészek és Holló Kornél szobrászművész voltak. A Képzőművész Kör később felvette Bajor Ágost nevét.

A Bajor Ágost Képzőművész Kör október 6-ától újra indul Ódor Tünde képzőművész, rajztanár vezetésével a hangulatos mediterrán jellegű Római Udvarban, a Napút Rajziskola tágas Műtermében. (Esztergom, Belvárosi Üzletház, Bajcsy u.5.) Minden csütörtöki napon délután 17-19 óráig rajzolhatnak, festhetnek az alkotó kedvű amatőr művészek.
Havi részvételi díj: 2500.-, mely a terem bérleti díját, felszereltségét és a szakmai konzultációt tartalmazza. Alapanyagot és eszközt mindenkinek magának kell hoznia, de a helyszínen is kapható. Szabadon választott technikával lehet alkotni.
A Bajor Ágost Képzőművész Kör tagjai számára rendszeres csoportos tárlatok szervezése is biztosított, nemcsak Esztergomban, hanem más településeken is. A tervek szerint az alkotómunka mellett alkalmi csoportos kiállítás-látogatásokat is szerveznek a képzőművész kör tagjainak. Jelentkezni a helyszínen lehet, bővebb információ :+36.30-8576430 telefonon valamint a www.odortunde.eoldal.hu

Muzslai Ágnes

Muzslai Ágnes

Muzslai Zs. Ágnes, az egri főiskolán könyvtár-pedagógia szakos tanári képesítést szerzett, nyugalmazott könyvtáros. A kilencvenes évek elejétől jelentek meg írásai különböző helyi, megyei, országos lapokban, mint a Keresztény Élet, 24 Óra, Népszabadság, Esztergom és vidéke, 1996-tól 2003-ig a Komárom-Esztergom megyei Hírlap munkatársa, 2003-tól 2010-ig a Hídlapban olvashatták cikkeit.

Esztergom és Vidéke Folyóirat

Átkelő Folyóirat

Látogatói Statisztika

710800
Mai napMai nap90
TegnapTegnap208
A hétenA héten676
Ebben a hónapbanEbben a hónapban3993
ÖsszesÖsszes710800

Az oldalt készítette:

Elérhetőségek

Telefon: +36 30/911 49 65

E-mail: info@evid.hu

Olvasói Levelek: olvaso@evid.hu

Impresszum

Esztergom és Vidéke - Társadalmi és Kulturális Folyóirat

  • Kiadó: Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület
    Címe: 2085 Pilisvörösvár, Szent János u. 8.
    Kiadásért felelős: Ruda Gábor
     
  • Főszerkesztő: Filemon Béla
  • Szerkesztők:

               Németh Gabriella
               Szűcs Katalin
               Horváth Gáborné
               Tátyi Tibor